Beste 

Ook ik wens je natuurlijk een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2015!

Ik heb een paar dagen vrij gehad, maar zoals gewoonlijk ben ik dan maar vrij in een aspect van mijn leven en dat is dat ik geen sessies geef, maar voor de rest ben ik gewoon 'kei' druk met de rest, zal ik maar zeggen.

Maar wel heel leuk druk, want ik heb een paar veranderingen doorgevoerd en ga met een nieuwe bedrijfsvoering 2015 in. Het zal even wennen zijn, vooral omdat ik nu met een computer ga werken op de praktijk, maar het kon niet anders. Hoe het zo is gekomen, lees je in mijn blog.

Ik begroet je graag weer in het nieuwe jaar voor een fijne energetische sessie of voor een TRE workshop op 22 januari (Intro Class). Op 15 januari wordt de allereerste TRE oefenles ('Drop in' Class) gehouden. Doe je mee? 

Warme groet, Pepine van den Berg
Energetisch Therapeut
TRE practitioner 
www.blessedbe.nl

Gastenboek/testimonials
Wil je jouw ervaringen delen met ons? Nu kun je heel eenvoudig een testimonial schrijven aan de hand van 5 vragen. Kijk in mijn Gastenboek of TRE gastenboek. Leuk als je een berichtje achterlaat.

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE Intro Class en TRE Drop In Class
TRE Intro Class (kosten 45 euro, locatie Graafseweg 274, Nijmegen)

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave.

donderdag 22 januari
vrijdag 13 februari
woensdag 4 maart
donderdag 26 maart

TRE Drop In Class (kosten: slechts 12,50 per keer, locatie Graafseweg 274, Nijmegen)
Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave.

donderdag 15 januari
donderdag 26 februari
donderdag 19 maart


 
 
Wat je weerstand je te zeggen heeft

Ik ben nogal iemand van structuur en de drie R-en van Regelmaat, Rust en Reinheid zijn ankers waartussen ik mijn leven en energie goed kan laveren.

Maar het nadeel van zoveel structuur en vaste patronen, is dat je zo moeilijk kunt veranderen.

Een signaal dat er iets niet meer helemaal klopt is weerstand voelen, of een misschien meer alledaagse term: 'er geen zin meer in hebben.' 

In het begin kun je jezelf er nog wel overheen zetten, of denken dat het vanzelf overgaat, maar de schoen gaat steeds harder wringen. Waar ik het in mijn geval over heb is een proces van weken geweest en ik kon er de vinger niet eens opleggen. 

Ik kreeg weerstand tegen de computer. Niet mijn telefoon of de tablet, maar tegen mijn vaste computer thuis in de 'computerkamer'. Ik kreeg mijzelf er niet toe heengesleept, maar het moest toch, want ik moet mijn administratie er op doen, boekhouden, clientadministratie, e-mails beantwoorden, website bijhouden, commerciele activiteiten etc. 

Eerst dacht ik nog dat het aan de omgeving lag, dus de kamer een beetje opgeleukt, maar het hielp niet, ik had er geen zin meer in. 

En dan heb ik natuurlijk een probleem. Weerstand alom.

Ik heb mijn weerstand onder ogen moeten zien en geanalyseerd voor mijzelf. Ik kon het computeren thuis na een werkdag vol enerverende sessies gewoon niet meer opbrengen, thuis wilde ik gewoon klaar zijn en niet nog eens gaan werken. 

Dus ondanks dat ik weer een dure medische basiskennisopleiding moet doen, heb ik geinvesteerd in een computer voor op de praktijk en een printer en bedrijfssoftware speciaal voor praktijken in de additieve sector.

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik kan nu alles op de praktijk doen, van folders printen, tot de nieuwsbrief schrijven, de administratie en boekhouding doen, tussen de sessies door of ik blijf nog even na. En dan hoef ik thuis niets meer te doen (in dat aspect dan). 

Wat een opluchting en ook verandering! Het zal echt even wennen zijn en ik heb ook lange tijd weerstand gevoeld tegen het gebruik van een computer op de praktijk, maar ik denk dat de tijd er rijp voor is.

Heb jij ook in bepaalde dingen een terugkerende weerzin, weerstand of heb je er geen zin meer in? Luister er naar, wat heb jij nodig? En probeer daar waar het kan een kleine of zelfs grote verandering aan te brengen. Het mag!

Meer lezen?
Kleine verandering. Groot plezier! De Kaizenmethode.
Moeite met veranderen? Doe een x dagen challenge!
Waarom is veranderen zo moeilijk?

 
 
Effectief ontspannen en loslaten?
Kun je niet komen voor een energetische behandeling of heb je extra ondersteuning nodig tussen de sessies door?

Ik help je graag op afstand met mijn unieke begeleide meditatie MP3's.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.

 
 
Pepine van den Berg - Energetisch Therapeut en TRE practitioner
Ervaringsdeskundig op het gebied van Hooggevoeligheid (HSP)
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingenAlle informatie snel binnen handbereik:

Energetische behandeling | TRE - Tension and Trauma Relase Exercises  

Inschrijven TRE nieuwsbrief E-zine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog