Beste 
Ik heb afgelopen woensdagavond een EFT (Emotional Freedom Techniques) workshop gevolgd. En aan het einde van de avond waren we letterlijk een beetje getikt! Hoe dat kwam lees je in mijn blog.

Wat was de TRE® workshop nieuwe stijl leuk! Ik heb een presentatie gehouden met de beamer en kon zodoende mijn verhaal mooi introduceren met beeld en geluid. Een nieuwe dimensie en een fijne verdieping.

Er is nog plaats in de workshop van donderdagochtend 21 mei (geen 62,50 maar 45 euro!). We beginnen met een presentatie, daarna gaan we de TRE® methode stap voor stap doornemen en ervaren. Je kunt het daarna direct zelf toepassen. 

Je hoeft zelf geen matje meer mee te nemen, je krijgt als extraatje een leuk aandenken en ik maak het krachtbrood, uit mijn vorige nieuwsbrief. Ik heb er al helemaal zin in. Doe je mee?

Na de workshop kun je, als je dat wilt, instromen in de oefengroep die 4 juni start.

Hiervoor zoek ik nog minimaal 3 deelnemers om hem door te kunnen laten gaan.

Ook verwelkom ik je natuurlijk graag weer voor een sessie in de praktijk, even niks moeten en hoeven. Tijd voor jezelf!

Warme groet, Pepine van den Berg

Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. (45 euro (incl.) en een leuk aandenken)

donderdag 11 juni
donderdag 9 juli 
donderdag 3 september
donderdag 29 oktober
donderdag 26 november

TRE® oefengroep: start 4 juni (met nog 1 deelnemer gaat hij door!)

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave.

 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?

Nu kun je voordelig alle 20 meditaties die ik heb ingesproken aanschaffen op de website!

De series: Helen en Reinigen, Loslaten en Opladen, Kort en Krachtig en Aandacht en Ademhaling, zijn ook nog apart verkrijgbaar.

Wil je eerst proefmediteren? De serie Ontspannen en Aarden is helemaal gratis. Vul hier het formulier in om ze aan te vragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.

 
 
Hoe ik letterlijk getikt werd :-)
In een vorig blog had ik jullie al verteld dat ik getriggerd was door de Faster EFT methodeVoor mijn gevoel had ik een stap overgeslagen en wilde ik mij eerst maar eens verdiepen in de "gewone EFT". 

Er is natuurlijk redelijk wat aanbod aan dure opleidingen weekenden, maar ik stuitte op een workshop bij Patousch in Doetinchem. En ik dacht: 'dit is wat ik zoek". 

Ik had ook al eens eerder geschreven over de 'energieschakelaars in de vingertoppen'. Je meridianen eindigen op de uiteinden van je vinger- en teentoppen en op je gezicht. 

Dit is dus het principe waar EFT mee werkt. Je klopt op de uiteinden van de meridianen, om zo blokkades, die in je energiesysteem zijn ontstaan op te lossen. 

Je kunt hierbij denken aan pijnen, emoties, herinneringen, verslavingen, trauma's etc.

Je werkt ook met krachtzinnen. Nu ben ik jarenlang anti-affirmatie geweest en dat was in eerste instantie ook mijn weerstand bij EFT (ik wist al jarenlang van het bestaan af) omdat ze meestal niet werken.

Maar inmiddels ben ik er wel degelijk van overtuigd, mede door de MIR methode, dat je toch je onderbewuste aan het werk kan zetten door het 'opdrachten' te geven. Dus ik ben 'om'. Met deze mindset werken ze wel voor mij.

Je volgt een bepaald protocol. Je scoort eerst dat waar je aan wilt werken tussen de 0 en 10. Dan doe je een set-up (een begin zin) en dan ga je kloppen op een bepaalde volgorde en dan doe je de Gamut procedure. Hiermee werk je aan het probleem in je brein. 

Het is een hele vriendelijke methode die je makkelijk zelf kunt toepassen, zonder herbeleving en dat is heel prettig.

Het was een hele leuke en goed verzorgde avond. We hebben natuurlijk heel veel geoefend en aan het einde van de avond deden we nog een hele lange ronde met allerlei mooie bekrachtigende zinnen en aan het eind daarvan waren we dus letterlijk een beetje "getikt". 

Ik zal deze methode zeker in mijn werk gaan toepassen als de situatie daar om vraagt. En meegeven naar huis. Met de faster EFT heb ik ook al een aantal mensen blij gemaakt. Nu is het bij mij in ieder geval weer een stapje dieper geintegreerd. En heb ik zelf de voordelen ervan ervaren. 

 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Ervaringsdeskundig op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

E-zine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog