Beste 
Soms verbazen mensen zich er over dat ze maar een paar keer hoeven te komen om zoveel verbetering kunnen voelen. Marjon kwam bijvoorbeeld maar een keer en ik leerde haar TRE®. Na 3x in de week vier weken lang zelf geoefend te hebben schreef ze mij een evaluatie. Lees hier haar verhaal.

Ook bij de stress-reducerende behandelingen voelen mensen snel resultaat en kunnen gauw zelf de draad weer oppakken. Wellicht heeft dat te maken met de kracht van intentie die ik inzet in mijn werk.

Zonder intentie werkt, inderdaad, niets.


Er is nog plaats in de workshop van donderdagochtend 9 juli. We beginnen met een presentatie, daarna gaan we de TRE® methode stap voor stap doornemen en ervaren. Je kunt het daarna direct zelf toepassen. 

Na de workshop kun je, als je dat wilt, instromen in de oefengroep die 4 juni start.

Hiervoor zoek ik nog minimaal 1 deelnemer om hem door te kunnen laten gaan.

Ik verwelkom je graag!

Warme groet, Pepine van den Berg

Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. (45 euro (incl.) en een leuk aandenken)

donderdag 9 juli 
donderdag 3 september
donderdag 29 oktober
donderdag 26 november

TRE® oefengroep: start 4 juni (met nog 1 deelnemer gaat hij door!)

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave.

 
 
Wil je graag mijn hulp op afstand?

Nu kun je voordelig alle 20 meditaties die ik heb ingesproken aanschaffen op de website! En je ontvangt als bonus de serie Ontspannen en Aarden erbij.

De series: Helen en Reinigen, Loslaten en Opladen, Kort en Krachtig en Aandacht en Ademhaling, zijn ook nog apart verkrijgbaar.

Wil je eerst proefmediteren? Dan kun je gratis de serie Ontspannen en Aarden aanvragen. Vul hier het formulier in.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.

 
 
Werkt niets? Wel met de kracht van intentie.

In mijn stress-reducerende behandelingen werk ik met lichte manuele technieken, die ik door de jaren heen verzameld heb uit de verschillende energetische therapievormen en de cranio-sacraal therapie. 

Door de jaren heen hebben veel mensen zich verbaasd waarom ze iets voelen (stroming, warmte, kou, tintelingen, emotie, etc.) bij mijn aanraking. Soms schieten mensen er letterlijk van in de lach, of er komt ineens een golf van emotie. Naarmate de behandeling langer duurt komt er ontspanning en een diep gevoel van loslaten.

Let wel: dit doet je lichaam zelf. Je lichaam, je zelfgenezend vermogen, gaat zelf aan de slag met de informatie die het via de aanraking krijgt. 

Ik merk bij mijzelf dat er een diepe intentie achter mijn aanraking zit. Voordat ik begin zorg ik dat ik goed gegrond ben, ik verbind mijzelf diep met de aarde en de kosmos, dan ga ik met mijn aandacht naar mijn hart en zet het wagenwijd open. En ik verbind mijzelf met mijn hara-punt in mijn onderbuik, en adem daar. Ik probeer 80 procent bij mijzelf te zijn, en de ruimte vast te houden (holding space) en 20 procent bij mijn client. (Dit heb ik geleerd van Jaana Siltasalmi van Shiatsu in bedrijf)

Dan ontstaat er ruimte voor beweging, anders zit ik alleen maar in de weg. Ik probeer zoveel mogelijk uit mijn hoofd te zijn en met mijn aandacht bij mijn handen. Daarom wordt er ook nauwelijks tot niet gepraat tijdens de behandeling. Tenzij dat hetgene is wat juist nodig is.

Door deze intentie kan er zoveel gebeuren in het helingsproces en gebeurt er precies wat nodig is. 

Je kunt overal extra intentie achter zetten. Zie het als een enorme focus, een laserstraal. Je zet je hele hebben en houwen erachter en dan werkt iets wel! 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Ervaringsdeskundig op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog