Beste 
De vakantie is weer voorbij en ik ga uitgerust en opgeladen weer aan het werk! Deze week zit al volgeboekt met afspraken voor behandelingen. Volgende week zijn er nog enkele plekken vrij en later in de maand natuurlijk. Je maakt eenvoudig een afspraak.

Ik heb voor mijn TRE® workshops en oefengroep onderdak gevonden bij Centrum Sarvata. Voor de workshop zitten we in de grote groepsruimte en de oefengroep maakt gebruik van de kleine groepsruimte.

Er zijn nog plaatsen vrij in de TRE® workshop van donderdagochtend 3 september. We beginnen met een presentatie, daarna gaan we de TRE® methode stap voor stap doornemen en ervaren. Je kunt het daarna direct zelf toepassen. 

[Nieuw] Na de TRE® workshop of wanneer je hier belangstelling voor hebt omdat je de oefeningen al kent, kun je instromen in een TRE® oefengroep van 3 lessen. Er start er 1 in september, november en december. Informatie en aanmelden.

[TRE® ervaring] Danielle had mij via Linked In gevonden en had belangstelling voor TRE®. Omdat ze in Amsterdam woont heb ik haar naar een collega daar doorverwezen. Lees hier hoe enthousiast ze inmiddels is geworden!

[Werkboekje] Vind je het fijn om beter te leren aarden? Ik heb een nieuw werkboekje samengesteld om zelf mee aan de slag te gaan. Je kunt 'm hier aanvragen. (onder het andere werkboekje over 'grenzen'.)

Graag tot ziens bij een persoonlijke sessie of bij een workshop!

Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. (55 euro (incl.) en een leuk aandenken. Early bird: wanneer je je aanmeldt voor 20 augustus betaal je 45 euro

donderdag 3 september van 10:00 tot 12:00
donderdag 29 oktober van 10:00 tot 12:00
donderdag 26 november van 10:00 tot 12:00

TRE® oefengroep


september: op woensdag 9 september, 16 september, 23 september van 14:00 tot 15:0
november: op woensdag 4 november, 11 november, 18 november van 14:00 tot 15:00
december: op woensdag 2 december, 9 december, 16 december van 14:00 tot 15:00

Informatie en opgave

 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.

 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Ervaringsdeskundig op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog