Beste 
Zoals veel mensen weten die mijn praktijk ooit bezocht hebben, 'stikt' het er van de stenen. Ik ben dol op edelstenen en mineralen. Ik vind het fijn om ze te dragen, vast te houden en bij me in de buurt te hebben. Ze geven me een goed gevoel. Zowel in de praktijk als bij mij thuis valt mijn oog altijd wel op een steen.

Een steen vasthouden en bekijken is al een meditatie op zich. Je kijkt naar de vorm, de kleur, hoe hij glinstert of regenboogjes maakt in het licht. Hoe hij voelt en wat de steen met je doet van binnen. Het fascineert me eindeloos. 

Na heel lang geen producten verkocht te hebben in de praktijk. Heb ik besloten een klein assortiment stenen en zuiveringsproducten aan te schaffen. 'Doen waar je blij van wordt' is mijn nieuwe credo. En ik word blij van stenen. Het hele assortiment is gericht om ontspannen en loslaten. 

Ontspannen kun je het beste in een ruimte die zuiver is en fijn voelt. Ik heb 4 (wellicht al bekende) producten uitgekozen die hier prima op aansluiten. Welke dat zijn lees je in het artikel.

Wil je op een eenvoudige manier leren hoe je spanningen diep vanuit je kern loslaat? Er zijn nog plaatsen vrij in de TRE® workshop van donderdagochtend 3 september. We beginnen met een presentatie, daarna gaan we de TRE® methode stap voor stap doornemen en ervaren. Je kunt het daarna direct zelf toepassen. 

Na de TRE® workshop of wanneer je hier belangstelling voor hebt omdat je de oefeningen al kent, kun je instromen in een TRE® oefengroep van 3 lessen. Er start er 1 in september, november en december. Informatie en aanmelden.

Graag tot ziens bij een persoonlijke sessie of bij een workshop!

Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. (55 euro (incl.) en een leuk aandenken. 

donderdag 3 september van 10:00 tot 12:00
donderdag 29 oktober van 10:00 tot 12:00
donderdag 26 november van 10:00 tot 12:00

TRE® oefengroep


september: op woensdag 9 september, 16 september, 23 september van 14:00 tot 15:0
november: op woensdag 4 november, 11 november, 18 november van 14:00 tot 15:00
december: op woensdag 2 december, 9 december, 16 december van 14:00 tot 15:00

Informatie en opgave

 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.

 
 
 4 tips om je ruimte te zuiveren
 
 

1. Witte Salie
Witte salie wordt ook wel indianen wierook genoemd. Amerikaanse indianen gebruikten dit vroeger namelijk vaak voor hun rituelen. Met gedroogde witte salie verdreven ze negatieve energieën uit hun leefomgeving en bij zich zelf. Witte salie zuivert dus eigenlijk alle soorten negatieve energieën.

Je kunt de blaadjes verbranden en dan komt er veel rook vanaf. Een tweede manier is om ze op een brandertje leggen met een theelichtje eronder en dan geeft een een fijn aroma en zuivert het ook de ruimte.


Salie in zakje van 25 gram: €5,30
Brander met houder: €8,95


2. Palo santo (heilig hout), natuurlijk zeezout granulaat gedrenkt in essentiële olie en Anti-stress natuurlijk zeezout granulaat gedrenkt in essentiele olie.

Voor gebruik in aromabranders/olieverwarmers. 1 of 2 theelepels zout in het schaaltje scheppen en een kaarsje eronder aansteken. Geen water toevoegen!

Inhoud: 180 gram: €8,50

3. Zoutkristal aromabrander.


Hoe wij ons voelen hangt volgens wetenschappers af van het aantal positieve en negatieve ionen in de lucht. Een teveel aan positieve ionen, veroorzaakt door o.a. beeldschermen, sigarettenrook, en elektrische apparatuur, kan leiden tot lusteloosheid en depressiviteit. Dit kan worden tegengegaan door een hoge concentratie aan negatieve ionen, deze zijn o.a. aanwezig bij watervallen, aan zee, na een onweersbui maar ook bijvoorbeeld bij zoutkristallen. Zoutsteen zuivert de lucht als het ware van positief geladen ionen. Zoutsteen brengt evenwicht in de elektrische lading van ruimtes.

Zoutkristal aromabrander (met een klein bakje bovenin waar je een fijn aroma in kunt branden): €5,90

4. De Gouden Driehoek (bergkristal, amethist en rozekwarts)

Het klapstuk kan ik wel zeggen: deze hele mooie A-kwaliteit bergkristal, amethist en rozekwarts. Ik heb 5 setjes. Bij elkaar vormen ze een Gouden Driehoek: 
 

De gouden driehoek kan op verschillende manieren gebruikt worden bv. als waterzuivering (door ze in een kan water te leggen).
Eén grote gouden driehoek voor een heel huis, centraal in de woonruimte geplaatst of kleinere gouden driehoeken  in  de woon-, slaap-,  bedrijfs- en praktijkruimte.  

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?

De amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.

De bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in uw hoofd.

De rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.

Met een gouden driehoek bent u ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. Alles komt tot rust en in balans. Een vrede vol leven met kracht en harmonie ontstaat. (bron: www.dragikamen.nl)

Set A-kwaliteit bergkristal, amethist en rozekwarts in een mooi zakje kost: € 19,35

De producten zijn te koop op de praktijk zelf, je kunt ze reserveren en dan houd ik ze apart. Om praktische redenen kunnen ze niet worden opgestuurd.
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Ervaringsdeskundig op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog