Beste 
Het is weer een vol eZine geworden, want er zijn weer volop ontwikkelingen geweest.

Ik volg veel (verplichte) bijscholingen zoals jullie weten. En sommige daarvan bestonden uit kennismakingen van een supplement of product. Ik heb dus al heel veel producten voorbij zien komen, maar er was er nooit een dat me 'pakte'. Nu kwam ik enkele weken geleden op het spoor van Transfer Factor en dat resoneerde wel gelijk bij mij. Vooral omdat ik er van houd om direct naar de kern te gaan. 

Dat doen mijn behandelingen, de TRE-oefeningen en dit supplement, omdat het het immuunsysteem versterkt. Dit is de basis van je gezondheid. Lees er meer over in het artikel. Op 1 oktober is er een gratis voorlichtingsavond in Nijmegen.

Er zijn ook nog plaatsen vrij in de TRE® workshop van donderdagochtend 29 oktober. We beginnen met een presentatie, daarna gaan we de TRE® methode stap voor stap doornemen en ervaren. Je kunt het daarna direct zelf toepassen. (vroege aanmelders krijgen korting!)

Na de TRE® workshop of wanneer je hier belangstelling voor hebt omdat je de oefeningen al kent, kun je instromen in een TRE® oefengroep van 3 lessen. Er start er 1 in november en december. Informatie en aanmelden.

En in een extra artikel nog eens uit mijn assortiment: Helende krachtpakketjes van Moeder Natuur: Seleniet Angel hearts, Aura stones en hangertjes.

Graag tot ziens bij de voorlichtingsavond, een persoonlijke sessie of bij een workshop!

Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. (55 euro (incl.) en een leuk aandenken. 
Early bird: bij aanmelding voor 16 oktober betaal je 45 euro.

donderdag 29 oktober van 10:00 tot 12:00
donderdag 26 november van 10:00 tot 12:00

TRE® oefengroep


november: op woensdag 4 november, 11 november, 18 november van 14:00 tot 15:00
december: op woensdag 2 december, 9 december, 16 december van 14:00 tot 15:00

Informatie en opgave

 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.

 
 
 Gratis voorlichtingsavond over Transfer Factor (immuunversterkend supplement)
Hoe kwam ik in aanraking met Transfer Factor?
Ik volg al enkele jaren Henk Franssen. Hij is een arts die al ruim 25 jaar werkt met kankerpatiënten. Zijn kijk op gezondheid door middel van de 5 niveaus van genezing: lichaam, voelen, denken, relaties en ziel, spreken mij enorm aan.

Hoe werkt je immuunsysteem?
Het lichaam is zelf in staat om ‘verkeerde’ cellen, virussen, bacteriën etc. te identificeren en ‘op te eten’. Dit doet je immuunsysteem. Je immuunsysteem bestaat uit cellen die door je lichaam zwerven om op te ruimen wat er niet hoort.
Door bijvoorbeeld stress op 1 of enkele  van de 5 niveaus (door ziekte, emoties, je zit veel in je hoofd, je relaties baren je zorgen, of op het vlak van zingeving, zielsniveau), verzwakt je immuunsysteem. Je bent bijvoorbeeld oververmoeid, burned out, je hebt slaapproblemen. Je krijgt ontstekingen, gaat kwakkelen, krijgt pijnen. Je immuunsysteem mist de energie om goed opruimwerk te doen en je systeem te herstellen. Of, aan de andere kant, is je immuunsysteem ‘op hol geslagen’ en valt goede cellen aan. Je krijgt dan bijv. astma, eczeem, auto-immuunziekten etc..
Dus toen ik via de nieuwsbrief van Henk Fransen een aankondiging zag staan van een webinar over Transfer Factor, een immuunversterkend supplement, aarzelde ik eigenlijk geen moment en meldde me aan. Geen idee wat het was, maar iets in mij resoneerde op dit middel, het trok me aan.

Wat leerde ik in het webinar?
Sinds de ontdekking van Transfer factor in 1949 zijn er tientallen publicaties verschenen. Dit heeft tot de volgende inzichten geleid: Transfer factor is terug te vinden in moedermelk en lijkt een belangrijke rol te spelen in de opbouw van immuniteit bij het kind. Transfer factor blijkt in een vergelijkende studie effectiever dan de meest bekende immuun versterkers zoals Aloë vera, Kurkuma, Echinacea en Noni.
De krachtigste gemeten respons is een door Transfer factor teweeggebrachte verhoging van de activiteit van natural killercellen van 437%! (publicatie in de Journal of American Nutraceutical Association). Bronnen: PubMed, kanker-actueel, Journal of American Nutraceutical Association e.a. (bron: http://henkfransen.nl/product-informatie-transfer-factor/)

Wil je hier ook meer over weten?
Op donderdagavond 1 oktober geven Marianne Holtslag en Geja Wissink een voorlichtingsavond in Nijmegen. Het begint om 19:00 uur en zonder tegenbericht bij mij op de praktijk in Nijmegen.

Meld je aan via deze pagina, of stuur een e-mail naar: mailto:info@blessedbe.nl onder vermelding van je e-mailadres en telefoonnummer, dan kunnen we op tijd eventuele wijzigingen doorgeven. Of bel, stuur een sms of whatsapp naar: 06-26196249. 
 
 Helende krachtpakketjes van Moeder Natuur
 

Op de eerste foto zie je links: Seleniet angel hearts (€11,95)

Op de verpakking staat: "De steen bij uitstek om contact te maken met engelen en hun energie. Vandaar dat onze angel hearts, speciaal voor u geslepen in hartvorm, fijn in de hand liggen. Men merkt bovenal dat deze fantastisch werken! Door de combinatie van de fijne hartvorm en de hemelse Seleniet zult u meer kunnen ontspannen tijdens meditaties en gemakkelijker contact maken met engelen. Ook kunt u harten gebruiken als heerlijke massagestenen. Feel the power of heaven!"

Rechts op de eerste foto: Aura Stones met buideltje (€4,50)

Diverse hangertjes op de tweede foto (€4,95)

4 tips om je ruimte te zuiveren: Theelichthouders van zoutkristal, witte salie, aromatisch zeezout, Gouden Driehoek (amethist, bergkristal en rozekwarts) (klik op de link voor meer info)

Diverse Armbandjes (€8,50, Hematiet €4,50) (klik op de link voor meer info)


 
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Ervaringsdeskundig op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog