Beste 
Ik kan het nog bijna niet geloven. Het was een enorme klus om te klaren. Maar ik ben geslaagd voor mijn CPION medische basiskennisopleiding. Dit betekent dat ik ook na 2017 nog vergoed zal blijven door de ziektenkostenverzekeraars binnen de aanvullende verzekering. 

Verder heb ik de workshop neurofysiologie van de stress gevolgd en dat heeft mij nog meer verdieping gegeven voor het behandelen van milde tot ernstige stressverschijnselen binnen de context van mijn behandelingen en de TRE. Het neurologische truukje dat ik wil delen, is het topje van de ijsberg van alle kennis die ik heb opgedaan.

Er zijn nog plaatsen vrij in de TRE® workshop van donderdagochtend 29 oktober. We beginnen met een presentatie, daarna gaan we de TRE® methode stap voor stap doornemen en ervaren. Je kunt het daarna direct zelf toepassen. (vroege aanmelders krijgen korting!)

Uiteraard kan ik je de oefeningen in een individuele sessie ook leren.

Op 22 oktober komen Marianne Holtslag en Geja Wissink weer naar Nijmegen om voorlichting te geven over de immuunversterkende supplementen van 4 life. 

Graag tot ziens bij de voorlichtingsavond, een persoonlijke sessie of bij een workshop!

(ps. traditioneel zijn de laatste maanden van het jaar druk. Dus boek je sessie op tijd.)

Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. (55 euro (incl.) en een leuk aandenken. 
Early bird: bij aanmelding voor 16 oktober betaal je 45 euro.

donderdag 29 oktober van 10:00 tot 12:00

TRE® oefengroep


november: op woensdag 4 november, 11 november, 18 november van 14:00 tot 15:00
december: op woensdag 2 december, 9 december, 16 december van 14:00 tot 15:00

Informatie en opgave

 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
 Gratis voorlichtingsavond over Transfer Factor (immuunversterkend supplement)
De vorige voorlichtingsavond was erg geslaagd. We konden veel uitwisselen en er was een warme sfeer. Kom je de volgende keer ook?
Op donderdagavond 22 oktober en donderdagavond 12 november geven Marianne Holtslag en Geja Wissink een voorlichtingsavond over de immuunversterkende supplementen van 4life in Nijmegen. Het begint om 19:00 uur bij mij op de praktijk in Nijmegen. Graag van te voren laten weten of je komt.

Meld je aan via deze pagina, of stuur een e-mail naar: mailto:info@blessedbe.nl onder vermelding van je e-mailadres en telefoonnummer, dan kunnen we op tijd eventuele wijzigingen doorgeven. Of bel, stuur een sms of whatsapp naar: 06-26196249. 
 
 Helende stenen assortiment

4 tips om je ruimte te zuiveren: Theelichthouders van zoutkristal, witte salie, aromatisch zeezout, Gouden Driehoek (amethist, bergkristal en rozekwarts) (klik op de link voor meer info)

Diverse Armbandjes (€8,50, Hematiet €4,50) (klik op de link voor meer info)


Seleniet angel hearts (€11,95) "De steen bij uitstek om contact te maken met engelen en hun energie. Vandaar dat onze angel hearts, speciaal voor u geslepen in hartvorm, fijn in de hand liggen. Men merkt bovenal dat deze fantastisch werken! Door de combinatie van de fijne hartvorm en de hemelse Seleniet zult u meer kunnen ontspannen tijdens meditaties en gemakkelijker contact maken met engelen. Ook kunt u harten gebruiken als heerlijke massagestenen. Feel the power of heaven!"

Aura Stones met buideltje (€4,50)

Diverse hangertjes (€4,95)
 
 Saai klusje voor de boeg? Doe dan dit neurologische trucje :-)

Heb je wel eens iemand achter de computer zien zitten met zijn of haar pen tussen kaken geklemd? Dit is eigenlijk best slim om te doen.

Onze gezichtspieren zijn namelijk direct verbonden met onze hersenzenuwen. Deze zijn in de embryonale fase al aangelegd. zie plaatje:

 

 

Hoe wij ons van binnen voelen, druk je uit via je gezicht en de uitdrukking van je gezicht geeft weer informatie aan je hersenzenuwen. De stand van je gezichtspieren prikkelen weer de hersenzenuwen. Krul je je mondhoeken omhoog, dan prikkel je je Nervus Vagus en deze brengt je parasympatische zenuwstelsel tot rust. 

Studie met proefpersonen hebben dit fenomeen uitgewezen. De proefpersonen die dit deden hadden na het uitvoeren van een saaie opdracht meer energie dan de andere proefpersonen en ze waren eerder bereid om een andere klus te doen.

Ze zeggen wel eens: fake it till you make it. Dus keep on smiling :-)

 

 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog