Beste 
Ik heb er heel lang tegenaan gehikt, denk er al ongeveer een jaar over na. Maar er hadden zich wat ontwikkelingen de laatste tijd voorgedaan waardoor ik ineens dacht: Ik ben er klaar voor, heb er zin in EN heb er de energie voor!

Ik ga mijn "werk" overdragen. Dit klinkt nogal wat. Maar ik heb de laatste 18 jaar, non-stop, allerlei cursussen, opleidingen en workshops gevolgd. Honderden boeken en artikelen gelezen. En ik weet nu pas een beetje hoe de vork in de steel zit. Hoe meer je leert, hoe meer je denkt dat je nog niks weet. Dit ga je vast en zeker zelf ook ervaren wanneer je eenmaal je leerweg gaat aanvangen. 

Desalnietemin: Ik heb er nu vertrouwen in dat ik mensen kan leren: "Luisteren met hun handen". En daardoor anderen helpen te helen van binnenuit. Lees hier het artikel wat ik daarover schreef.

Kortom ik leer je graag wat ik doe :-). Dit klinkt nogal cryptisch, maar mensen die van mij een behandeling hebben gehad weten wat ik bedoel. Dat is dan ook de enige voorwaarde die ik stel. Je volgt, of hebt bij mij een sessie gevolgd zodat je goed weet of je dit wilt leren.

De eerste cursus geef ik op zaterdag 12 december en zondag 13 december. Ik heb alles hier op een rijtje gezet. Wil je het programma in detail weten, stuur me dan een mailtje. (Er zijn nog 2 plaatsen vrij.)

Ik organiseer op woensdagmiddag 2 december van 14:00 tot 15:00 een losse TRE oefenles. Dus ken je de oefeningen en je wilt samen oefenen? Meld je dan aan.

Er zijn nog plaatsen vrij in de TRE® workshop van donderdagochtend 21 januari 2016. We beginnen met een presentatie, daarna gaan we de TRE® methode stap voor stap doornemen en ervaren. Je kunt het daarna direct zelf toepassen. Uiteraard kan ik je de oefeningen in een individuele sessie ook leren.

De voorlichtingsavond over de immuunversterkende supplementen van 4 life was weer erg informatief en gezellig. Op donderdagavond 12 november is de volgende avond met Marianne en Geja, waarin je al je vragen kan stellen en kan delen wat je ervaringen zijn. Het wordt op dit moment al een echt netwerk met goede en ervaren therapeuten die graag hun kennis met je willen delen. Wellicht voor jou ook interessant!

Graag tot ziens bij een persoonlijke sessie (er is nog plek!), workshop, cursus of info-avond!

Warme groet, Pepine van den Berg
Natuurgeneeskundig Therapeut
Certified TRE® provider 
www.blessedbe.nl

Laat je je ervaringen weten?

Je kunt sterren geven op mijn Facebook pagina! Leuk als je een recensie achterlaat :-)


Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met mijn behandelingen of de TRE®! Laat je het ons weten? Je kunt een bericht achterlaten in mijn Gastenboek of TRE® gastenboek

Gratis E-Books
Ik heb een aantal artikelen gebundeld in gratis E-books. Klik hier om ze aan te vragen.

Archief E-zines
Hier staan alle E-zines op een rijtje om nog eens terug te lezen

PS Je ontvangt dit Ezine omdat je je hebt aangemeld voor een van mijn diensten. Afmelden gaat heel eenvoudig via de afmeldlink. Je kunt deze nieuwsbrief ook doorsturen naar een collega, vriend, vriendin of andere bekende.
 
TRE® Agenda

TRE® Intro Workshop

Klik hier om naar de website te gaan voor alle info en opgave. (45 euro, bij aanmelding voor 7 januari) 

donderdag 21 januari 2016 van 10:00 tot 12:00

TRE® oefengroep


Woensdag 2 december van 14:00 tot 15:00

Informatie en opgave

 
Wil je graag mijn hulp op afstand?
Ik heb voor dit doel verschillende geleide oefeningen en meditaties ingesproken. Wil je proefmediteren? Dan kun je [gratis] de serie "Ontspannen en Aarden" aanvragen.

Na je bestelling ontvang je de links in een e-mail en kun je, door erop te klikken, direct luisteren via je computer of bijv. smartphone.  Of je brandt de bestanden zelf op een CD.
 
Gratis voorlichtingsavond over de immuunversterkend supplementen van 4life en het netwerk
De vorige voorlichtingsavond was weer erg geslaagd. We konden veel uitwisselen en er was een warme sfeer. Het begint al op een echt netwerk te lijken, waarin ervaren therapeuten en enthousiaste gebruikers ervaringen en kennis kunnen uitwisselen. Wellicht voor jou ook interessant!

Op donderdagavond 12 november geven Marianne Holtslag en Geja Wissink weer een voorlichtingsavond over de immuunversterkende supplementen van 4life in Nijmegen. Het begint om 19:00 uur bij mij op de praktijk in Nijmegen. Liefst van te voren laten weten of je komt.

Meld je aan via deze pagina, of stuur een e-mail naar: mailto:info@blessedbe.nl onder vermelding van je e-mailadres en telefoonnummer, dan kunnen we op tijd eventuele wijzigingen doorgeven. Of bel, stuur een sms of whatsapp naar: 06-26196249. 

De producten zelf bekijken
kan op de website van 4life. Laat het me weten dan kan ik je de inloggegevens verstrekken. 
 
 Helende stenen assortiment

4 tips om je ruimte te zuiveren:
- Theelichthouders van zoutkristal
- Witte salie
- Aromatisch zeezout
- Gouden Driehoek (amethist, bergkristal en rozekwarts) (klik op de link bovenaan voor meer info)

Diverse Armbandjes (€8,50, Hematiet €4,50) (klik op de link voor meer info)


Seleniet angel hearts (€11,95) "De steen bij uitstek om contact te maken met engelen en hun energie. Vandaar dat onze angel hearts, speciaal voor u geslepen in hartvorm, fijn in de hand liggen. Men merkt bovenal dat deze fantastisch werken! Door de combinatie van de fijne hartvorm en de hemelse Seleniet zult u meer kunnen ontspannen tijdens meditaties en gemakkelijker contact maken met engelen. Ook kunt u harten gebruiken als heerlijke massagestenen. Feel the power of heaven!"

Aura Stones met buideltje (€4,50)

Diverse hangertjes (€4,95)
 
Pepine van den Berg - Natuurgeneeskundig Therapeut en TRE® Provider
Expert op het gebied van stress en trauma.
Ruim 10 jaar ervaring in het geven van stress-reducerende behandelingen. 
Individuele consulten en workshops.Alle informatie snel binnen handbereik:

Stress-reducerende behandeling | TRE® - Tension and Trauma Relase Exercises  

[Nieuw] Immuunversterkende supplementen

eZine Praktijk Blessed Be

Unieke Meditatie MP3's 

Waardering Zorggids | Gastenboek 

Artikelen in mijn weblog