Kun je deze mail niet lezen?
 
13 december 2018
ShiatsuTips 162 (extra december editie)


Hoofdartikel:
Let's Do A Massage; Deel 1

Update van Jaana:
Een levensveranderend pad

Let op:
Ter kennismaking
 
Een levensveranderend pad
 
Iemand zei: "Als je een Shiatsuopleiding wilt gaan volgen als een levensveranderend pad, dan moet je bij Hands On Tao zijn". En zo is het! Het leven van de studenten transformeert terwijl ze Shiatsu bij ons leren. Het kan ook niet anders, want Shiatsu doe je met je hele lijf en met je hele wezen. Het is een weg naar binnen, een zachte hand die je van binnenuit leidt, en je leert wat je te leren hebt.

Ik ga als introductie op het nieuwe lesjaar (start 16 februari) de komende tijd verschillende dingen doen en delen. In de hoop precies die mensen aan te spreken voor wie het Precies De Juiste Opleiding gaat zijn. Mensen die willen ontspannen in het zichzelf zijn, precies zoals ze zijn. Mensen die willen leren door voelen, door doen, door zelf ervaren. Mensen die echt doorleefd inzicht willen ontwikkelen. Mensen die het pad willen volgen zoals het zich voor hen opent en bereid zijn om zichzelf daarbij volledig in te zetten. 

Ik hoop dat die mensen hun weg vinden naar deze hartverwarmende opleiding!!! Het is zo mooi om mee te maken hoe blij de studenten met de opleiding en dat wat ze leren zijn. In een jaar groeien ze tot professionele masseurs en in een aantal vervolgjaren tot unieke, authentieke therapeuten met inzicht en zelfvertrouwen.

Liefs,

Jaana

Ps. Een van de dingen die ik in het kader van kennismaken ga delen is mijn drie-delige "Minicursus Masseren". Het is een cursus die laat zien dat het masseren niet zo zeer gaat over wat je doet, maar over hoe je het doet. En die er van uitgaat dat IEDEREEN kan masseren. Jij ook!!  De komende dagen zal ik de drie delen één voor één opsturen. Vandaag Deel 1 (onderaan). 
 
Ter kennismaking
 
OPEN SHIATSU EN DO-IN WORKSHOP OP 12 JANUARI
Bij KenKon in Wageningen. Voor iedereen die interesse heeft in onze Shiatsu opleiding.
Lees HIER over onze Shiatsuopleding. En HIER meer over de dag zelf. Leuk als je komt! Lees meer en meld je aan!!!

SHOWERPOWER BEHANDELINGEN OP 12 JANUARI
Bij KenKon in Wageningen. Heerlijke shiatsubehandelingen van een half uur op donatiebasis; alle donaties gaan naar ShowerPower. Lees HIER meer over ShowerPower. En HIER meer over de dag zelf. Leuk als je komt! Lees meer en meld je aan!!!

OP 16 JANUARI IS ER EEN OPEN LES BIJ KENKON IN WAGENINGEN
Van 19 tot 20 uur kun je aanschuiven in het kader van de Open Week van KenKon. Je kunt gewoon komen, maar wel leuk als je van tevoren laat weten dat je komt.

GRATIS E-BOEKEN BESTELLEN EN ARTIKELEN LEZEN
Ga naar GRATIS op onze website en bestel verschillende e-boeken en artikelen. Ga naar BLOG op onze website en lees verschillende artikelen.

NOG IETS SPANNENDS....
Dat ik van plan was, maar.... weet niet zeker of het (wegens ziek worden) nog lukt voor 16 februari.... anders later.
 
Let's Do A Massage; Deel 1
 
Wil je leren masseren? Dan heb je geluk! In de driedelige Minicursus Masseren ga ik je leren om een heerlijke massagebehandeling te geven. Een behandeling die er echt toe doet. Kan dat zomaar? Ja, dat kan!Masseren is niet moeilijk. Je kunt er meteen, onmiddellijk mee starten. Hoe eerder hoe beter. Veel plezier er mee! Klik HIER voor Deel 1 van Minicursus Masseren....

Wil je dit artikel gebruiken bijvoorbeeld in een tijdschrift of online? Dat kan wanneer je een werkende link erbij zet naar: http://www.handsontao.nl

Wil je nog meer artikelen van mij lezen? Ga naar http://www.handsontao.nl/blog/  En schrijf je in voor ShiatsuTips voor nog meer.
 
Over Jaana
 
Ik ben Jaana Siltasalmi, directeur en hoofddocent van Hands On Tao Shiatsu Institute. Ik ben een Finse in Nederland en een moeder van twee grote kinderen. Hands on Tao Shiatsu Institute is mijn werk en een groot deel van mijn leven. Het is het resultaat van jarenlang met veel enthousiasme en liefde bezig zijn met Shiatsu en het opleiden van mensen. Het is een constante ontwikkelweg voor mezelf. Wat het vooral van me vraagt is het in vertrouwen blijven volgen van de stroom van het leven.

Van harte welkom om TAO Style Shiatsu te leren! Het werken als TAO Shiatsubehandelaar is een geweldige mogelijkheid om liefdevol en gezond bezig te zijn met jezelf en tegelijkertijd anderen te helpen. 

Lieve groeten,

Jaana
 
Een eZine is een nieuwsbrief (Electronic Magazine) die gericht is op het geven van interessante informatie en praktische tips. Je ontvangt dit eZine twee maal per maand. Met de link kun je je abonnement  of .  

 Stuur dit eZine alstublieft door aan iemand voor wie deze informatie ook waardevol is!