Kun je deze mail niet lezen?
 
18 december 2018
ShiatsuTips 163 (extra december editie)


Hoofdartikel:
Let's Do A Massage; Deel 2

Update van Jaana:
Het leukste beroep

Let op:
12 januari
 
Het leukste beroep
 
Masseurs hebben het leukste beroep ter wereld! Echt waar! Ik geef zelf niet veel behandelingen meer, want ben vooral aan het lesgeven en alles eromheen, maar aan de tijd dat ik dagelijks aan het behandelen was heb ik alleen maar heerlijke herinneringen .

Je mag mensen raken. Letterlijk en figuurlijk! Dat is zo bijzonder! Je mag mensen raken, maar dan wel vanuit een professionele, neutrale houding. Die houding maakt het mogelijk. Door die professionele houding kan de aanraking heel diep gaan en heel "touching" zijn zonder dat je je persoonlijk erdoor "bedreigd" hoeft te voelen. En dat geld dan voor alle twee: de masseur en degene die de massage ontvangt. Het blijft veilig.

Als hoofdartikel vind je het tweede deel van de drie-delige "Minicursus Masseren". Het is een cursus die laat zien dat het masseren niet zo zeer gaat over wat je doet, maar over hoe je het doet. Het gaat dus vooral om die professionele houding. Lees meer en start ook met "echte" massages geven! (En voor mensen die al masseren is het ook wel leuk.... even terug naar de basis, waar ging het ook weer om?)

Had je deel 1 gemist? Klik HIER en lees deel 1 eerst.


Liefs,

Jaana

Ps. Over een paar dagen komt deel 3 er aan.
 
12 januari
 
OPEN SHIATSU EN DO-IN WORKSHOP OP 12 JANUARI
Bij KenKon in Wageningen. Voor iedereen die interesse heeft in onze Shiatsu opleiding.
Lees HIER over onze Shiatsuopleding. En HIER meer over de dag zelf. Leuk als je komt! Lees meer en meld je aan!!!

SHOWERPOWER BEHANDELINGEN OP 12 JANUARI
Bij KenKon in Wageningen. Heerlijke shiatsubehandelingen van een half uur op donatiebasis; alle donaties gaan naar ShowerPower. Lees HIER meer over ShowerPower. En HIER meer over de dag zelf. Leuk als je komt! Lees meer en meld je aan!!!
 
Let's Do A Massage; Deel 2
 
Wil je leren masseren? Dan heb je geluk! In de driedelige Minicursus Masseren ga ik je leren om een heerlijke massagebehandeling te geven. Een behandeling die er echt toe doet. Kan dat zomaar? Ja, dat kan!Masseren is niet moeilijk. Je kunt er meteen, onmiddellijk mee starten. Hoe eerder hoe beter. Veel plezier er mee! 
Klik HIER voor Deel 2 van de Minicursus Masseren.


Had je Deel 1 gemist? Klik HIER!

Wil je dit artikel gebruiken bijvoorbeeld in een tijdschrift of online? Dat kan wanneer je een werkende link erbij zet naar: http://www.handsontao.nl

Wil je nog meer artikelen van mij lezen? Ga naar http://www.handsontao.nl/blog/  En schrijf je in voor ShiatsuTips voor nog meer.
 
Over Jaana
 
Ik ben Jaana Siltasalmi, directeur en hoofddocent van Hands On Tao Shiatsu Institute. Ik ben een Finse in Nederland en een moeder van twee grote kinderen. Hands on Tao Shiatsu Institute is mijn werk en een groot deel van mijn leven. Het is het resultaat van jarenlang met veel enthousiasme en liefde bezig zijn met Shiatsu en het opleiden van mensen. Het is een constante ontwikkelweg voor mezelf. Wat het vooral van me vraagt is het in vertrouwen blijven volgen van de stroom van het leven.

Van harte welkom om TAO Style Shiatsu te leren! Het werken als TAO Shiatsubehandelaar is een geweldige mogelijkheid om liefdevol en gezond bezig te zijn met jezelf en tegelijkertijd anderen te helpen. 

Lieve groeten,

Jaana
 
Een eZine is een nieuwsbrief (Electronic Magazine) die gericht is op het geven van interessante informatie en praktische tips. Je ontvangt dit eZine twee maal per maand. Met de link kun je je abonnement  of .  

 Stuur dit eZine alstublieft door aan iemand voor wie deze informatie ook waardevol is!