Kun je deze mail niet lezen?
 Je wekelijkse dosis arbeidsvitaminen 
 
Beste

Arbeidsvitaminen is het woord dat tevoorschijn is gekomen uit de gesprekken die we voeren met smaakmakers in verband met de nieuwe formule per 1 september a.s. We vragen ook naar ervaringen totnutoe. De reacties zijn unaniem positief.

WIN smaakmakers in beeld
De basis voor arbeidsvitaminen zijn je eigen drijfveren. @Ria is een van de ervaren smaakkamers die je daarmee op weg helpt. Ik ben nog steeds blij met het inzicht dat ik door haar workshop heb gekregen.

Over de WIN organisatie
Het team dat werkt aan de volgende fase is uitgebreid met @Sharon (naast @Gertjan, @Sylvia en ik). Er komt o.a. een geheel nieuwe website. We zoeken nog een pakkende naam voor de activiteiten op de kalender. Een naam die stimuleert om activiteiten te ondernemen. De huidige naam (WIN To Do) doet dat niet. WIN Agenda? WIN Er-op-uit? WIN Arbeidsvitaminen? Ik hoor het graag. 

WIN in de context van de nieuwe economie
Seth Godins blog gaat over waardevol werk in de nieuwe economie. Zijn mening over het businessmodel van Uber deel ik. Zijn mening over Uber-chauffeurs niet. Ken jij een fulltime Uber-chaffeur? De Uber-chauffeur die ik ken zit in de drivers-seat, omdat hij.autorijden leuk vindt en graag praat. Daarnaast doet hij nog andere dingen. Klanten waarderen dat en het levert altijd iets extra's op. Meervoudige waarde is een van de kenmerken van werken in de nieuwe economie. Wist je trouwens dat Uber-chauffeurs vervelende klanten weigeren?  

Donderdag ben ik bij de WIN Start-up Meeting in Utrecht. Wie weet zie ik je daar. 

Met vriendelijke groet,

Irmgard Bomers
Initiatiefnemer en smaakmaker WIN


 
 
 
 
  |  |
Heb je een Gmail-account? Zorg dan dat WIN in je PostvakIn in het tabblad Primair komt. Dat doe je door op de onderwerpregel te klikken met je rechtermuisknop en zo de mail te verplaatsen naar tabblad Primair. Alvast dank voor de moeite!