Kun je deze e-mail niet lezen?
Jaargang 3 nummer 4, Zomer 2012 www.coachconfetti.nl

In deze uitgave:Inhoud

- Welkom
- Coach van de maand
- Wandelcoaching
- Het is nooit te laat
- Persoonlijk verhaal
- Boekentips


Agenda


September 2012

5-9-2012
Thema-avond 'Scheiden
met kinderen'
Jouw leven in de steigers

8-9-2012
Nationale Wandelcoachdag
Fonte Trainingen
Ria Smid coaching
Coaching-Ruimte-en-Lot

21-9-2012
Verbinding, dat wil jij
toch ook?
Coaching-Ruimte-en-Lot

22-9-2012
Dierendag: wat kunnen
wij leren van de dieren?
Karakter Kunst & Co

22-9-2012
Vrij spel: relatietheater
en dialoog
Bride coaching

24-9-2012
Mindfulnes Basiscursus
8 bijeenkomsten
Santileda

25-9-2012
Workshop 'Ben ik
slachtoffer of schepper'
Bride coaching

27-9-2012
Workshop 'Vrouw in
balans'
Mikpunt Counseling + Coaching

Oktober 2012

4-10-2012
Vitaliteitstraining
La Chiave

9-10-2012
Workshop 'Zicht op
je relatie'
Bride Coaching

11-10-2012
Polyamoriecafé
Bride coaching

11-10-2012
Van overleven naar
zinvol leven
Virtus Praktijk

Beste lezer,

Het is inmiddels eind augustus en de meeste vakanties zijn weer voorbij. Het dagelijks ritme van school en werk ligt even stil en vakantie biedt de mogelijkheid om op te laden en tot rust te komen. Misschien hebt u gemerkt dat deze nieuwsbrief in de zomer niet verschenen is. Dat klopt, want achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe layout.
In deze nieuwsbrief vindt u weer drie interessante artikelen, een verhaal van de Coach van de Maand en een aantal boeken uitgelicht.

Veel leesplezier gewenst!


Coach van de Maand

Coach van de maand is Irma Glasbergen van Praktijk 'Ware Aandacht' in Haarlem.ʻWat zal ik nu eens over mijzelf schrijven?ʼ, vroeg ik me af toen ik de eer ʻCoach van de Maandʼ aangeboden kreeg voor deze Coach Confetti Courant. Het is een stukje van mijn persoonlijke geschiedenis geworden waarin ik vertel hoe ik tot het vak van coach ben gekomen.
Lees meer

Hoofdartikelen

Wandelcoaching
Door Will van Zoggel, Coaching Ruimte-en-Lot, Berlicum

In mei j.l. was ik voor de eerste keer op de LibelleZomerWeek. Een unieke ervaring voor mij als man. Ik had nog nooit zoveel vrouwen bij elkaar gezien.
Sowieso een gegeven voor mij, dat ik niet zoveel mensen bij elkaar zie in mijn dagelijkse werkzaamheden. Zeker niet in mijn hoedanigheid als WandelCoach.
Lees meer

Het is nooit te laat
Door Trudie Enthoven, Rouw-Verlies-Counselling, Alphen aan den Rijn

Een vrouw van 80 jaar, die nog midden in het leven staat. Ze gaat iedere week zwemmen en bridgen doet ze ook graag. Het is een vrouw, die dankbaar is voor het leven dat ze leidt. Toch was er iets wat ze niet begreep.
Lees meer

Een persoonlijk verhaal door een coach!
Door Anja van de Zand, RAMM, Schijndel
Mijn naam is Anja van de Zand. Ik begeleid in mijn bedrijf RAMM, mensen met overgewicht. Van augustus tot en met november 2010 was ik voor een sabbatical in Zuid Afrika . Ik voelde sterk de behoefte om afstand te nemen van mijn bedrijf, mijn compagnon en mijn gezin.
Lees meer

Boekentips

Op de beurzen waar CoachConfetti staat hebben we in de stand een groot aantal boeken en coachkaarten te koop. In deze en volgende nieuwsbrieven wordt een aantal van deze boeken uitgelicht en besproken.

Wie ben ik echt
Auteur Ronald de Waal
Ga op weg naar meer passie!
Op zoek naar meer voldoening in je leven? Passiecoach van CoachConfetti Ronald de Waal schreef het boek ‘Wie ben ik echt? vind jezelf met de passiecirkel’. Dit boek is een ontdekkingsreis naar je passie. Het helpt je om jezelf terug te vinden en van daaruit uit je comfortzone te treden..
Lees meer

De 5 kindconclusies
Auteur Lisette Schuitemakers
Iedereen heeft weleens last van negatieve gedachten over zichzelf. Vaak grijpen deze terug op de conclusies die je als kind trok over jezelf en jouw plek in de wereld.
In De 5 kindconclusies leer je hoe kindconclusies de basis vormen van je hele denken en doen.
Meer informatie

Alles wat je moet weten over de overgang
Auteur: Saron Petronilia
Weet je dat de overgang zo rond je vijfenveertigste begint? Je kunt er behoorlijk onzeker van worden als je de symptomen die bij deze levensfase horen niet kunt plaatsen. Opvliegers en nachtzweten zijn de bekende verschijnselen. Maar vrouwen hebben meer last van vermoeidheid, gejaagdheid, prikkelbaarheid, hartkloppingen, duizeligheid, neerslachtigheid, slapeloosheid, hoofdpijn en spier- en gewrichtsklachten. In deze periode nemen dan ook de ziekteverzuimcijfers toe. Nergens voor nodig. ‘Alles wat je moet weten over de overgang’ van Saron Petronilia biedt soelaas.
Meer informatie


CoachConfetti
coachconfetti@hotmail.com
www.coachconfetti.nl