Categorie:   E-mailteksten en andere content

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13718
Siteversie aanmaken of aanpassen

De website-versie bevat min of meer dezelfde tekst als de e-mailtekst en toont de e-mailtekst als een website-pagina. Elke website-versie heeft een eigen, unieke URL.
De 'publieke' versie is een niet-gepersonaliseerde variant waarnaar je op je eigen website kunt refereren.

Om de site-versie en de publieke variant 'netjes' te maken moet je voor beide varianten het volgende doen:

1. Open de betreffende e-mailtekst en ga naar tabblad Site-versie.
2. klik eenmalig in het rechtergedeelte "Publieke site-versie" op Opnieuw genereren om de laatste versie van de e-mailtekst in je site-versie-tekst te zetten
3. open de site-versie tekst in de HTML editor via de knop HTML editor
4. haal alle gepersonaliseerde macro's en content weg
5. haal de afmeld / sendafriend en dat soort links weg en klik daarna op het blauwe ikoontje linksboven om te bewaren
6. belangrijk: klik nu niet meer op het knopje bij 'Automatisch genereren' want dan gebruikt die de e-mailtekst en overschrijft de site-versie tekst die je net gewijzigd had!
7. belangrijk: zorg dat je deze optie *elke* keer uitzet voorafgaand aan bewaren!
8. kopieer de link onder het kopje "Link naar publieke site-versie" en klik nu rechtsboven op Bewaren zodat de site-versie wordt bewaard. Je kan de publieke site-versie nu bekijken door de gekopieerde link te openen in een nieuw tabblad in je browser.