https://www.e-act.nl/help/index4?id=13726
Kan ik de Look & Feel van de shoppingcart pagina"s aanpassen?

Ja dat kan!

Hieronder staat (soms noodgedwongen enigzins technisch) hoe dat werkt.

De shoppingcart pagina's van Autorespond draaien op onze server en niet op jouw eigen site. De shoppingcart functionaliteit beslaat een aantal HTML pagina's die achtereenvolgens worden getoond bij de verschillende stappen van het afrekenen.

De pagina's zelf worden gegenereerd door het systeem en de layout (waar staat wat) is niet direct beinvloedbaar. Wel wordt een zogenaamde stylesheet gebruikt die je kan aanpassen. Hier kun je ondermeer de kleuren en fonts aanpassen.

Je kan de stylesheet aanpassen iop de volgende manier. Ga naar menu Instellingen | Shoppingcart. Op de tab Stijlsheet staat de stylesheet. Je kan daar wijzigingen aanbrengen en bewaren.

Praktisch punt voor webdesigners:

Het is het makkelijkst als je de stylesheet opslaat op je machine. Als je 1 keer alle schermen van het verkoopproces doorloopt (met een testproduct en een testbetaling), en van elke pagina de HTML lokaal bewaart, dan kun je met die lokale kopien verder werken om de stylesheet aanpassingen te doen. Je hoeft dan niet elke keer een testbetaling te doen. Later kun je de gewijzigde stylesheet weer in Autorespond zetten.