https://www.e-act.nl/help/index4?id=13735
"Bladeren op Server" opent niet in Chrome

Dit is sinds kort een probleem bij Chrome browsers met versie 20. Het is een bekend probleem en wordt volgens Internet bronnen in een volgende versie verholpen.

Oplossing: als je het plaatjes-dialoogscherm geopend hebt, en klikt op de "Bladeren op server" knop terwijl je de CTRL toets ingedrukt houdt, komt het venster in een nieuw tab-blad te staan en kun je vanuit daar een plaatje selecteren of uploaden.

(Een andere optie is om Firefox te gebruiken in plaats van Chrome.)