https://www.e-act.nl/help/index4?id=13744
Ik wil een account aanvragen bij ICEpay

Met de onderstaande link kun je de Icepay-account aanvraag doen:

https://www.icepay.com/Index.aspx?id=53&lang=NL&referral=11652EknkzBFBRz

Bij de vraag 'Hoe bent u bij Icepay gekomen', kies je: Anders, www.autorespond.nl.

Wanneer je dit hebt ingediend en alle documenten hebt geupload, krijgen we hier graag bericht van van jou. We hebben dan eenmalig de inloggegevens nodig om een aantal technische configuratie-stappen uit te voeren. Je kan desgewenst het wachtwoord wijzigen voordat je die aan ons geeft, en na afloop het wachtwoord weer terugzetten naar de oude waarde.

Meer informatie over de verschillende accounttypes kun je hier vinden:
http://www.icepay.com/images/pdf/accounts/icepay-account-overview-EN.pdf