https://www.e-act.nl/help/index4?id=13761
Hoe ga ik om met grote downloadbestanden

Bij grote bestanden als MP3's die je wilt beveiligen kun je het beste de bestanden op een speciale site neerzetten en vanuit een email (of de download email bij een digitaal product in Autorespond) een link naar die site meegeven, samen met het wachtwoord.

Veel van onze klanten gebruiken hiervoor vimeo. Zie http://vimeo.com/join
Vimeo biedt password-protection. Daar kun je met een gratis account beginnen.