Categorie:   Opmaak en editors

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13781
De Template Editor

Hieronder zie je een plaatje van de Template Editor. Enkele onderdelen zijn oranje gekaderd en worden onder toegelicht. De oranje gekaderde knoppen verschijnen vanzelf als je met de muis over het betreffende onderdeel heen beweegt.

1. Deze knop en gebruik je om het plaatje te wijzigen, een nieuw plaatje te uploaden of te bewerken.
  2. Je kunt tekstblokken binnen de tekst (artikelen genoemd) verwijderen of wijzigen of van plaate veranderen via deze 4 knoppen. Als je op het wijzig-ikoontje klikt, wordt een HTML-editor scherm getoond waarin je de tekst kunt aanpassen. Klik vervolgens onderin op Bewaren en je komt weer terug in het template.
  3. Wil je een nieuw tekstblok toevoegen, klik dan op het "+" knopje.
  4. Aan de rechterkant kun je algemene instellingen wijzigen en zo de 'look & feel' naar believen aanpassen.