https://www.e-act.nl/help/index4?id=13802
LinkedIn contacten importeren

Het importeren van LinkedIn connecties kan door eerst in LinkedIn de relaties te exporteren als vCard (.vcf bestand). Dit bestand kun je dan direct importeren door naar menu Relaties | Import te gaan en hier in de tweede stap bij 'soort importbestand' te kiezen voor Vcard 2.1/3.0 (ipv Excel). In de volgende stap kun je dan het export-bestand van LinkedIn selecteren en uploaden.

De mensen die je op deze manier importeert moet je eerst toestemming vragen om lid te worden van je nieuwsbrief, dus je zult hier een aparte groep voor moeten maken.