https://www.e-act.nl/help/index4?id=13803
Kan ik een geimporteerd bestand toevoegen aan bestaande groep?

In het relatiescherm (menu Relaties | Relatiebeheer) filter je bovenin eerst op 'Lid van groep' en kiest daarbij de groep waar je net de geimporteerde relaties hebt toegevoegd. Klik op het vergrootglas ikoontje om te zoeken.

Als de lijst is verschenen klik je bovenin op de knop Acties | Voeg toe aan groep en selecteert dan de groep waar je de relaties aan toe wilt voegen.