Categorie:   Importeren en exporteren

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13804
Exporteren

Exporteren naar Excel

Het exporteren van relaties naar Excel start je in het relatiescherm (menu Relaties | Relatiebeheer). Alle relaties die in de lijst staan kun je exporteren via de knop bovenin: Acties | Exporteer naar Excel.

Alleen een bepaalde groep van relaties exporteren

Als je alleen een bepaalde selectie wilt exporteren, bijvoorbeeld omdat je een aanwezigheidslijst nodig hebt voor een event, dan kun je door het toepassen van een filter zorgen dat alleen de relevante relaties worden getoond, waarna je de export start.
Via het filter (bovenin het relatiescherm) kun je bijvoorbeeld filteren op alleen relaties die in een bepaalde groep zitten. Ook kun je meer ingewikkelde filters gebruiken via de filter-optie 'Meer criteria'.

Wat wordt meegenomen in de export? Alle relatiegegevens inclusief vrije veld waardes. Let op: shoppingcart gegevens zoals bestellingen van relaties worden niet meegenomen.

Problemen?

Als er na het klikken op de exporteer-knop niets gebeurt, kan het zijn dat er in jouw browser een zogenaamde "popup-blokker" actief is die het automatisch openen van een nieuw download-venster blokkeert. Controleer of dat het geval is en geef zo nodig toestemming om Autorespond nieuwe popup-vensters te laten openen.
 
Terug