Categorie:   Aan en afmelden

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13809
Hoe kan ik een formulier op mijn Wordpress site zetten?

Je wilt het formulier van een lijstmanager opnemen in je WordPress site.

Je vindt op de tweede tabblad Formulier van het Lijstmanagerscherm de knop Code voor website. Kies hier de optie "Download Wordpress plugin".
Via deze knop kun je een zip-bestand downloaden. Deze zipfile moet je als plugin uploaden in WordPress. Vervolgens is er een Autorespond plugin beschikbaar waarmee je op elke plek in je site formulieren kan toevoegen. Lees hier verder voor meer details.