Categorie:   Aan en afmelden

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13811
Ik wil dat een bepaalde e-mailtekst niet als laatste nieuwsbrief wordt verstuurd.

Ik wil dat een bepaalde e-mailtekst niet als laatste nieuwsbrief wordt verstuurd, omdat ik alleen een promotie-mailing wil doen.

Als je de promotie-mailing gaat aanmaken kun je aangeven dat die niet als laatst verstuurde e-mail moet worden gebruikt.
Bij het veld 'Gebruik voor lijstmanager' in stap 4 klik je op het vergrootglas en klik je onderaan op de knop Leegmaken. Het veld wordt nu leeg; er is geen lijstmanager geselecteerd.