Categorie:   Aan en afmelden

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13813
Ik wil dat een andere e-mailtekst wordt verstuurd bij aanmelding.

Ga naar menu Lijstmanagers, open de betreffende lijstmanager en ga naar tabblad Follow-up e-mails.
Haal eerst de bestaande e-mail weg uit het lijstje. Klik vervolgens op de knop Nieuwe followup..., selecteer de e-mailtekst, bepaal het tijdstip (meestal "Direct") en klik op Doorvoeren. Bewaar als laatste de lijstmanager (knop Bewaren onderaan).