Categorie:   Followup e-mails inplannen of verwijderen

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13821
Hoe kan ik voor iemand een lopende lijstmanager stopzetten?

Ik wil iemand uit een lijstmager halen zodat hij geen ingeplande e-mails meer ontvangt. Is het voldoende om hem uit de bijbehorende groep te verwijderen? (De betreffende persoon heeft zich niet afgemeld door bijvoorbeeld in 1 van de e-mails op de afmeldlink te klikken.)

Het is niet genoeg om de persoon uit de betreffende groep te halen in dit geval.
Je moet het volgende doen:

1. ga naar het "geplande e-mails" scherm (menu Lijstmanagers | Geplande e-mails)
2. Daar zie je alle geplande e-mails. Je kunt eventueel filteren op e-mailadres.
3. selecteer de e-mails die je wilt verwijderen en klik dan rechtsboven op de knop Verwijderen.

Nu zijn ook alle geplande emails verwijderd.