https://www.e-act.nl/help/index4?id=13838
Ik wil PayPal gebruiken voor Autorespond

Voor het betalen via PayPal moet een technische koppeling worden gelegd tussen jouw Autorespond administratie en je PayPal account.

Je kunt het beste een aparte gebruiker aanmaken in PayPal die de Autorespond supportbeheerder vervolgens kan gebruiken om in jouw PayPal account de nodige technische zaken in te stellen.

Log daartoe in op PayPal en doe het volgende:
  1. klik op tab Mijn rekening,
  2. klik dan op subtab Profiel
  3. kies dan voor Meer opties,
  4. In de linker kolom zie je vervolgens de optie Gebruiker beheren
  5. klik op deze optie en voer ter controle je rekeningnummer in
  6. vul de gevraagde gegevens in en kruis de optie API-activering en autorisatie aan.
Geef het userid en wachtwoord door aan Autorespond zodat die de verdere technische installatie kunnen doen.