https://www.e-act.nl/help/index4?id=13847
Betaalmethode Overmaken beperkt beschikbaar stellen

Wat je kan doen is de Overmaken methode beschikbaar stellen en "op slot zetten" met een toegangscode zodat je alleen aan bepaalde mensen die methode beschikbaar kan stellen. Klik voor meer info op de "uitleg over dit veld" link onder het veld Toegangscode bij de Overmaken betaalmethode (menu Instellingen | Betalen, klik eerst op de 'Overmaken' methode in het lijstje).

Als iemand aangeeft dat hij niet met IDeal kan betalen kun je dan die toegangscode geven waarmee ze de beschikking krijgen over de "Overmaken" betaalmethode. Ze moeten dan nog een keer de betaalschermen doorlopen en dan op de betaalpagina die code invoeren waarna ze kunnen klikken op de "Overmaken" optie.