Categorie:   Affiliates

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13856
Hoe maak ik van een bestaande relatie een affiliate?

Je kunt van een bestaande relatie een affiliate maken door in het relatiescherm in de tab Persoonsgegevens linksonder het veld 'Affiliate-status' op affiliate te zetten. Na bewaren verschijnt deze relatie ook in de lijst van Affiliates (menu Shop | Affiliates).

Je kunt ook de affiliate doorverwijzen naar jouw affiliate-website (meer informatie) waar hij/zij zich zelf kan aanmelden en meteen alle producten kan bekijken die jij aanbiedt.

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het (maandelijks) afrekenen met de affiliate. Het systeem doet dit niet automatisch. Je kunt wel laten uitrekenen hoeveel iemand krijgt en daarover een mail laten versturen. Dit gaat via het menu Shop | Affiliates  en de knop Afrekenen (meer uitleg).

Promotiemateriaal moet je zelf regelen. Je kunt per product een affiliate-tekst toevoegen met promotiemateriaal. Deze tekst wordt getoond als een affiliate dat product selecteert op de affilliate-site. Hier kunnen affiliates zelf de verkoop-links maken en een overzicht van hun verdiende beloningen zien.
 
Terug