Categorie:   Affiliates

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13857
Hoe werkt het met affiliate en cookies?

Als de klant via de affiliate-link naar een landingspagina gaat, wordt op zijn of haar browser een cookie geinstalleerd. Dit is een klein tekstbestandje.

Als de klant later afrekent in onze shoppingcart, wordt dat cookie herkend en zorgt dat ervoor dat de bestelling wordt gekoppeld aan de betreffende affiliate.

De affiliate kan zelf die links aanmaken op de Autorespond affiliate site voor jouw administratie.

De Link naar de affiliate self-service website kun je terugvinden in je administratie via menu Instellingen | Shoppingcart, tabblad Affiliates. Daar kun je ook de welkom-tekst aanpassen die een affiliate ziet als hij inlogt op de affiliate website.