Categorie:   Starten met Autorespond

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13877
Cache leegmaken

Als er een nieuwe versie van autorespond beschikbaar is, kan het zijn dat in de browser nog een oudere versie aanwezig is.
In dat geval krijg je een melding bij het inloggen.

Om de laatste versie op te halen moet je:
  1. de browser-cache leegmaken, en vervolgens
  2. de pagina opnieuw laden

Zoek hieronder jouw browser-versie op. Staat die er niet bij? laat het ons weten dan helpen we je verder.

Cache wissen Google Chrome
  1. Klik CTRL H, of open de volgende URL in een nieuw browser-tabblad: chrome://history
  2. Klik op de knop 'Alle browsegegevens wissen...'
  3. Vink alleen de optie 'Het cache-geheugen leegmaken' aan
  4. Kies bovenin, in plaats van de optie 'de afgelopen 4 weken', de optie 'het eerste gebruik' (of 'Alles' in oudere versies)
  5. Klik dan op de knop 'Browsegegevens wissen'
  6. Vergeet niet nu de pagina (https://www.e-act.nl/adm) opnieuw te laden!
Cache wissen in Mozilla Firefox (Windows)
  1. Start met de Firefox knop links bovenaan
  2. Selecteer optie 'Geschiedenis'
  3. Klik op 'Recente geschiedenis wissen...'
  4. Zorg dat de optie 'Buffer' aanstaat en bovenin voor de periode "Alles" is gekozen en klik op 'Nu wissen'
  5. Vergeet niet nu de pagina (https://www.e-act.nl/adm) opnieuw te laden!
Cache wissen in oudere Mozilla Firefox (Windows)
  1. Kies in Mozilla Firefox Extra uit het bestandsmenu
  2. Selecteer Opties
  3. Klik onder de kop 'Prive-gegevens' op de knop 'Nu wissen' als de optie om Geschiedenis te onthouden aanstaat.
  4. Vergeet niet nu de pagina (https://www.e-act.nl/adm) opnieuw te laden!
Cache wissen in Mozilla Firefox (Mac)
  1. Ga naar het hoofdmenu Tools (in NL versie Extra)
  2. Selecteer Recent History (in NL versie Recente geschiedenis).
  3. Klik op het pictogram Privacy.
  4. Zorg dat de optie 'Buffer' aanstaat en bovenin voor de periode "Alles" is gekozen en klik op 'Nu wissen'
  5. (Klik in oudere versies op Cache nu wissen. Klik in versie 1.0 naast Cache op de knop Wissen en vervolgens op OK. Klik in versie 2.0 op de knop Nu wissen onder de kop Privégegevens.)
  6. Vergeet niet nu weer de pagina (https://www.e-act.nl/adm) opnieuw te laden!
Cache wissen in Safari
  1. Ga naar het hoofdmenu "Safari"
  2. Selecteer menu-optie "Verwijder cache-bestanden..."
  3. Klik op de knop "Verwijderen"

Terug