Categorie:   Starten met Autorespond

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13973
Ik wil een account bij Sisow

Met de onderstaande link kun je de Sisow-account aanvraag doen:

https://www.sisow.nl/Sisow/iDeal/Aanmelden.aspx?r=161836

Bij het veld 'Webshop omgeving' kies je voor 'Autorespond & shoppingcart'.
Wanneer je dit hebt ingevuld en bewaard, krijgen we hier graag bericht over van jou.
We hebben dan twee gegevens nodig om de vervolgstappen uit te voeren. Deze gegevens zijn:
  1. Mechant ID
  2. Merchant Key
Deze gegevens kun je als volgt vinden:
  • log in via de link 'inloggen' rechts bovenaan
  • klik midden boven op de link 'Mijn Profiel'
  • op het eerste tabblad 'Algemeen' in het scherm dat verschijnt, staan rechts de twee velden 'Merchant ID' en 'Merchant Key'
Meer informatie over de mogelijkheden van Sisow:
http://www.sisow.nl/epay-online-betaalmogelijkheden/epay-informatie