https://www.e-act.nl/help/index4?id=13987
Hoe zet ik een formulier op een landingspagina?

Ga naar menu Lijstmanagers. Open de lijstmanager waarvan je het formulier wilt gebruiken (gebruik het potloodikoontje om de lijstmanager te openen).

Vervolgens ga je naar naar tab Formulier, knop Code voor website en kies dan voor de optie "Genereer een landingspagina met het formulier". Daarna vind je via menu Content | Landingspagina's de nieuwe webpagina terug. Bij de betreffende rij links zie je in het blauw de URL naar de webpagina die je dan in je emailtekst kan plaatsen of op je eigen website kan zetten.