Categorie:   Lijstmanagers

https://www.e-act.nl/help/index4?id=14064
Wie stuurt een email door?

Ik wil graag zien wie mijn eZine doorstuurt aan een bekende geïnteresseerde. Ik wil hen hiervoor de {send-a-friend} knop laten gebruiken, zodat ik kan zien wie dit heeft gedaan. Ik zie wel de mogelijkheid om op individueel niveau (bij gebeurtenis) te zien wie een eZine heeft doorgestuurd, maar ik wil graag een overzicht maken van iedereen die een bepaald eZine heeft doorgestuurd.

Wat je het beste kan doen is om van de betreffende lijstmanager de statistieken op te vragen (via lijstmanager overzicht, dan rechts het statistiek ikoontje klikken). Vervolgens kies je in het witte blok onder 'Dashboard' in de groep 'Lijstmanagers' voor de optie 'Uitgevoerde acties' en klik onderaan op 'Toon'. Dan kies je bovenin Filter op = Gebeurtenis, en kiest dan daarnaast voor de optie 'Send-a-friend'. Klik op het vergrootglas-ikoontje. De relaties die dan verschijnen kun je onderaan toevoegen aan een groep die je vervolgens kunt gebruiken om te mailen of een overzicht te printen van de relaties in die groep.