https://www.e-act.nl/help/index4?id=14073
Optimize press integratie

De koppeling met Optimizepress is gemakkelijk te maken middels de volgende stappen:

1. Kopiëer alvast de kale HTML van je formulier uit Autorespond die je met je Optimizepress-pagina wilt koppelen. De kale HTML van je formulier vind je in Autorespond door de lijstmanager te openen en onder tabblad Formulier en subtab 'code voor je website' te klikken op 'Toon kale HTML code'. Die code kun je kopiëren en plakken in Optimizepress:

2. Installeer de Optimizepress plugin en activeer deze. Kies daarna voor Create new page en voor Opt-in/Landing pages.

3. Selecteer het template dat je wilt hebben:

4. Scroll naar het formulier en pas deze aan

Kies in de popup onder de eerste tab 'Form HTML' bij 'Integration type' voor 'Custom Form' en kopiëer de kale HTML van je Autorespond Formulier in het formulier daaronder:

Scroll in deze popup naar beneden en pas het 'Name'-veld en het 'E-mail-veld' aan in respectievelijk relation.firstName en relation.email:

Klik tenslotte op de groene knop 'Insert' om de koppeling te activeren. Maak de pagina verder naar wens op. De koppeling met Autorespond zal nu werken. Test dit uiteraard eerst nog even voordat je live gaat met je nieuwe Optimizepress pagina.