Categorie:   Formulieren

https://www.e-act.nl/help/index4?id=14139
Integratie met Thrives

Het is simpel om Autorespond formulieren op te nemen in je website als je gebruik maakt van Thrives. Volg de onderstaande drie stappen.

Stap 1

Open de pagina van de betreffende lijstmanager en ga naar tabblad Formulier. Daar ga je naar subtabblad Website.
Hier kun je bij sectie "Autorespond pagina" een landingspagina genereren. Dat is de eerste stap. Klik op de knop Genereer waarna er een melding verschijnt dat de landingspagina gereed is.


Stap 2

Onderin staat een stukje HTML code dat je kunt gebruiken voor websites. Kopieer dat stukje code (zie het plaatje hierboven).

Stap 3

Open nu de pagina van je website waar het formulier moet komen te staan. Het gekopieerde stukje code is HTML code en moet als HTML fragment worden toegevoegd aan de pagina. Klik eerst op het "+" knop om een blok in te voegen. Kies dan het juiste blok zoals in het plaatje hieronder:


Als je op "Custom HTML" hebt geklikt, wordt een HTML-blok ingevoegd in de pagina. Daar plaats je vervolgens de juiste code zoals hieronder wordt getoond.
Klaar!

Als je de pagina bekijkt, zou het formulier moeten zijn toegevoegd.
Je kunt eventueel nog aanvullende CSS code toevoegen indien het formulier er net wat anders uitziet als in de formuliereditor in Autorespond. Dit kan voorkomen als sommige Look&Feel instellingen overlappen met instelklingen op je website. Neem bij vragen contact op met onze helpdesk!
 

 
Terug