Categorie:   Algemeen gebruik

https://www.e-act.nl/help/index4?id=13733
Browser-cache resetten

De autorespond administratie is een programma waarvan sommige onderdelen draaien in jouw browser. Om te zorgen dat niet elke keer als je je browser start, die programma/onderdelen opnieuw moeten worden gedownload, worden die onderdelen bewaard op je PC in een zogenaamde 'cache'.

Soms gebeurt er iets waardoor het nodig is om die programma-onderdelen opnieuw 'te laden' in je browser. Daarvoor moet je eerst zorgen dat het programma niet meer 'in de cache' zit.

Hoe het resetten (leegmaken) van de cache gaat, kun je hier lezen.