https://www.e-act.nl/help/index4?id=13740
Starten met Autorespond

Lees dit eerst!

Met Autorespond beheer je je administratie via een web-applicatie. Het is daarom belangrijk dat je nooit op de browser's back-button klikt want dan verlaat je de applicatie en moet je opnieuw inloggen!

Voordat je start

Alvorens je start met het inrichten van je administratie is het handig om wat meer te weten over Autorespond en wat het kan en doet. Klik daarvoor hier of klik op een van de items onder het kopje 'Algemeen' in het linker venster.Wil je daarmee wachten? Lees dan hieronder verder.

Inrichten van mijn administratie

We hebben de inrichting in een aantal stappen onderverdeeld zodat je goed overzicht kan houden.Je kunt elke stap afzonderlijk doen dus je hoeft niet bang te zijn dat je uren bezig bent.

De zes stappen kun je in het linker venster terugvinden onder het kopje 'Starten met Autorespond'.

Start met de eerste stap: algemene inrichting van de administratie

Helpdesk laten meekijken

In sommige gevallen is een probleem eenvoudiger op te lossen of een vraag eenvoudiger te beantwoorden indien we even op je computer mee kunnen kijken. Hiervoor moet je een klein programmaatje downloaden en installeren: download voor PC, download voor Mac. In een telefonische sessie kunnen we dan samen het probleem of de vraag oplossen.